top of page

Evenementen April 2018

Snelheid en Gastronomie hebben één ding gemeen...... April in Sainte Maxime

Zaterdag 7 april en zondag 8 april het Dit-Vin-Festival, Sainte Maxime

Gedurende het eerste tweedaagse "Dit-Vin Festival" kunt u genieten in alle gezelligheid en de prachtige wijnen ontdekken. Een samenwerking van 40 wijnmakers uit de VAR. Kom, geniet en ontdek tijdens deze gezelligheid de prachtige wijnen die onze omgeving rijk is.

De eerste editie van deze Gastronomische wandeling speelt zich af in het oude voetgangersgebeid van Sainte Maxime. De wijnbouwers zullen u voorstellen om enkele van de meest verbazingwekkende wijnen te ontdekken. Zij presenteren en laten u proeven van de Provençaalse rosé van 2017.

Op zondag 8 april 2018 vindt de Sun Day Maxime shopping-festi'vins plaats, vergelijkbaar met Black Friday. Een kort moment om de bezoekers van mooie promoties gebruik te laten maken.

Zaterdag 14 april en zondag 15 april 2018 de 10e Sainte-Maxime Jet Cup, Sainte Maxime

Voor het tiende jaar op rij is Sainte-Maxime het toneel van de opening van het nationale seizoen van de Jetski. Het strand van het stadscentrum herbergt de eerste ronde van het Franse Jet Cup ​​Championship! Een wedstrijd in een sportieve en feestelijke sfeer! Meer dan 130 chauffeurs uit Frankrijk en de naburige landen zijn in Sainte-Maxime voor deze eerste race van het seizoen 2018! Dit Franse Jet Cup ​​Championship wordt georganiseerd door de vereniging ACTION JET, promotor van de Jetski in Frankrijk, in samenwerking met de SEMA in Sainte-Maxime en is de belangrijkste wedstrijd in Europa.

Gedurende twee dagen zullen de verschillende competities, het geluid van de muziek en het gebrul van de jetski's het ritme aangeven. De nieuwsgierigen zullen de wandeling maken over de Aymeric Simon-Lorière promenade, het Theatre de la Mer en de parkeerplaats van Prins Bertil van Zweden, daar waar de paddocks worden geïnstalleerd. Wedstrijden en demonstraties, het dorp van de exposanten, een ontmoeting met professionele chauffeurs en technici, tentoonstelling van de machines, u zult de kleinste geheimen van deze wedstrijd ontdekken.

Een beetje geschiedenis ...De jetski arriveerde in 1987 in Europa. Het jaar erna werden de eerste wedstrijden georganiseerd in Frankrijk. Vandaag zijn de Franse piloten de beste ter wereld!

Voor meer evenementen en uitgaanstips en een uitgebreidt programma kunt u terecht op de website van de Office du Tourisme van Sainte Maxime.

Houdt onze facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws en updates!

Posts Récents
Archives
Rechercher par Tags
Pas encore de mots-clés.
Retrouvez-nous
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page