top of page

Evenementen herinnering! Mis het niet!

Zondag 24 juni 2018, Fête de la Saint-Jean, in Sainte Maxime

Zoals elk jaar viert Sainte-Maxime Saint-Jean met de folkgroep "Leï Magnoti" en "Fife en Drum".

Programma 21:00 uur Aankomst van de vlam in het stadhuis Mont Canigou, verwelkomt met een toespraak en gevolgd door de optocht met lampions door het stadscentrum. GRATIS worden er lampions verstrekt voor de kinderen vanaf 20:30 uur 22:00 uur Aankomst van de lampion optocht in het Magnoti gebied, traditionele dansen gevolgd door de grote vuur van de Saint-Jean op het strand in het stadscentrum. 22:30 uur Vuurwerk op het strand 22:40 uur Bal in het Théâtre de la Mer met het orkest "Michel Fabre". Op het programma: verschillende Franse en internationale muziek, voor alle generaties in een bedwelmend universum van geluiden en verlichting.

Voor meer evenementen en uitgaanstips en een uitgebreid programma kunt u terecht op de website van de Office du Tourisme van Sainte Maxime.

Houdt onze facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws en updates!

Posts Récents
Archives
Rechercher par Tags
Pas encore de mots-clés.
Retrouvez-nous
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page