top of page

Evenementen herinnering! Mis het niet!

Donderdag 21 juni 2018, Fête de la Musique, in Sainte Maxime

Sainte-Maxime komt de hele dag tot leven ... muziek overal en voor iedereen!

Kom overdag genieten van een ambulante groep in de winkelstraten. 'S Avonds laten de 6 groepen met verschillende genres de stad trillen in een gezellige en feestelijke sfeer. Voor nachtbrakers wordt het Théâtre de la Mer dankzij DJ Greg omgetoverd tot een gigantische nachtclub.

TEQUILA De ambulante groep Tequila speelt en op een originele en amusante manier voor het publiek dankzij de verschillende muziekstijlen.

Van 12:30 uur - 14:00 uur, van 18:00 uur - 19:00 uur en van 19:15 uur tot 20:15 uur in het stadscentrum. BEN AQUI & LE SON DU BASTION Groep bestaande uit 7 jonge dynamische muzikanten die gepassioneerd zijn door traditionele muziek.

Van 20:00 uur - 22:30 uur op Place Mireille de Germond. SO JAZZ De groep So Jazz is de ontmoeting van vier gepassioneerde muzikanten die een repertoire bieden dat ritmisch gevarieerd is en rijk is aan prachtige melodieën, soms onverwacht opgenomen en ruimte laat voor improvisatie en creativiteit. Van 20:30 uur - 23:30 uur op Place Louis Blanc. SECRET VIOLIN Secret Violin is een duo van muzikanten die de viool muziek opnieuw leven in blazen, nooit eerder gezien, innovatief. Secret Violin brengt op een originele en unieke manier nummers van Frankrijk en Europa... Hun enthousiasme, hun muzikaliteit en hun creativiteit, explodeert in deze groep.

Van 20:30 uur - 23:30 uur op Rue Hoche BLUE GARDEN JAZZ De band Blue Garden Jazz bestaat uit 7 muzikanten en speelt al meer dan 15 jaar in de regio. Ze zijn aanwezig op festivals en verschillende evenementen en bieden een muzikale reis, waarbij originele versies of covers op een verrassende manier worden gepresenteerd. Hoofdthema is JAZZ.

Van 21:00 - 23:30 op Place Pasteur MANERO De groep Manero geeft een nieuwe wind aan de muziek "gipsy". Ze zijn een uitzondering van het genre, het is de rijkdom van hun composities die hen bovenaan deze stijl plaatst! Met de aanwezigheid van Nino de Plata, achterkleinzoon van Manitas de Plata. Van 21:00 uur - 23:30 uur op Place Victor Hugo T3RTIO Dit trio gitaar, bas en drums laten pop-rock klinken, je zult een repertoire van Franse en Angelsaksische covers ontdekken: van Lenny Kravitz, Calogero, Daft Punk, Bruno Mars, David Guetta en vele anderen

Van 21:00 uur - 0:00 uur op Promenade A. Simon-Lorière DJ GREG Laat je amuseren door de muziek van deze jonge DJ. Hij laat je dansen om de muziek van tegenwoordig en feestvieren tot het einde van de nacht.

Van 22:00 uur - 01:00 uur op Théâtre de la Mer.

Voor meer evenementen en uitgaanstips en een uitgebreidt programma kunt u terecht op de website van de Office du Tourisme van Sainte Maxime.

Houdt onze facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws en updates!

Posts Récents
Archives
Rechercher par Tags
Pas encore de mots-clés.
Retrouvez-nous
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page