top of page

Evenementen Juni 2018

Oranje en zwart? Ronkende motoren! Rock, Jazz en Pop! Sainte Maxime heeft ook in Juni weer genoeg voor je in petto! Check snel!

Donderdag 7 juni 2018 tot zondag 10 juni 2018, Euro Festival Harley Davidson, Sainte Maxime

Het officiële Europese Harley Davidson-festival, een langverwacht moment voor alle fans van het Harley Davidson-merk. Gedurende 4 dagen zijn alle gemeentes van de Golfe van Saint Tropez gekleed in oranje en zwart om de meer dan 10.000 motorrijders te verwelkomen. Komend van verschillende plekken uit Europa om gezamenlijk het grootste Europese Festival van dit prestigieuse merk te vieren.

Meer informatie over deze dagen en de parade op zaterdag zijn hier te vinden.

Zaterdag 9 juni 2018, Salon Rétro-Maxime, in Sainte Maxime

Ter gelegenheid van het Euro-Festival presenteert Nostalgie Passion Autos Motos 83 zijn eerste autoshow collectie uit de jaren 1920-1960, reis terug in de tijd, droom van de prachtige bolides en ontmoet verzamelaars.

Een ontmoeting van gepassioneerde old-timer liefhebbers op de boulevard van Sainte Maxime.

Op het programma van deze eerste editie staan: een tentoonstelling van old-timer voertuigen, old-timer onderdelen, miniaturen en vele animaties.

Mis niet het concert van het orkest "Objets Trouvés" in de sfeer van de jaren 60!

Zaterdag 9 juni 2018 10:00 uur - 19:00 uur: tentoonstelling van voertuigen, old-timer onderdelen, miniaturen en vele animaties. 16:00 uur - 18:00 uur: concert van het orkest " Objets Trouvés " jaren 60.

Meer informatie vindt u op de website van de Office du Tourisme Sainte Maxime.

Donderdag 21 juni 2018, Fête de la Musique, in Sainte Maxime

Sainte-Maxime komt de hele dag tot leven ... muziek overal en voor iedereen!

Kom overdag genieten van een ambulante groep in de winkelstraten. 'S Avonds laten de 6 groepen met verschillende universums de stad trillen in een gezellige en feestelijke sfeer. Voor nachtbrakers wordt het Théâtre de la Mer dankzij DJ Greg omgetoverd tot een gigantische nachtclub.

TEQUILA De ambulante groep Tequila speelt en op een originele en amusante manier voor het publiek dankzij de verschillende muziekstijlen.

Van 12:30 uur - 14:00 uur, van 18:00 uur - 19:00 uur en van 19:15 uur tot 20:15 uur in het stadscentrum. BEN AQUI & LE SON DU BASTION Groep bestaande uit 7 jonge dynamische muzikanten die gepassioneerd zijn door traditionele muziek.

Van 20:00 uur - 22:30 uur op Place Mireille de Germond. SO JAZZ De groep So Jazz is de ontmoeting van vier gepassioneerde muzikanten die een re