top of page

Evenementen November 2017

Wat hebben Neymar JR, Sébastien Loeb en olijfolie met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal te bewonderen aan de Côte d'Azur in de maand November!!

Het einde van het jaar nadert in rap tempo en de feestdagen komen er aan! Wij zetten voor jou de leukste evenementen van November op een rij. Voor sportliefhebbers is er veel te doen in November en veel grote sporthelden zullen te zien zijn aan de Côte zoals Neymar JR, Cavani, Falcao maar ook racelegende Sébastien Loeb.

17 - 19 November Fête de huile, Sainte Maxime.

Een weekend dat gemarkeerd wordt door de komst van de nieuwe olie, in Sainte-Maxime wordt dit gevierd met een traditioneel en Provençaals feest

Vrijdag 17 november 18.30 uur: Provençaalse avond gevolgd door een diner bestaande uit specialiteiten met olijfolie. Reserveringen met financiële deelname vereist : +33 (0)4 94 96 00 25 of +33 (0)6 75 96 06 25

Zaterdag 18 November 09.00 uur tot 18.00 uur: demonstratie door middel van stands van ambachtslieden over de manier van het bewerken van olijven en deze oude ambacht 14.00 uur: Rondleiding (gratis) door de olijfgaard van het Domaine de la Pierre Plantée

Zondag 19 November 9.00 uur tot 18.00 uur: demonstratie door middel van stands van ambachtslieden over de manier van het bewerken van olijven en deze oude ambacht en een mini boerderij In de ochtend (rond 10 uur): parade en plukken van olijven in de stad 12.00 uur: "vin d'honneur" Middag: traditionele dansen met volksdansgroep "Leï Magnoti" 16.30 uur: proeven van nieuwe olijfolie op toast (bougneto)

(onder voorbehoud van verandering).

Meer informatie op de website van het office du tourisme.

24 - 26 November Rally du Var, Autosport in Sainte Maxime en omstreken.

Erkend voor de technische moeilijkheid van de gemeenten van de Golf van Saint-Tropez (Collobrières, La Mole, Plan de la Tour ...), heeft deze wedstrijd internationale bekendheid door de bekende namen: Darniche, Ragnotti, Auriol, Loeb ...

Tegelijkertijd is er "RALLYE DES VÉHICULES HISTORIQUES" er zal gelegenheid zijn om Oldtimers te bewonderen die ook de motorsport hebben gemarkeerd en zal de Franse kampioen van de RALLYES VHC (the Historic Cars Competition) aan gewezen worden.

Dit onmisbare sportevenement gevestigd door een millimetrische organisatie met een record aantal deelnemers waarbij het draait om de veiligheid van de toeschouwers.

Rally du Var

5 November Marathon des Alpes-Maritimes Nice Cannes

De bekendste Marathon van Frankrijk na de Marathon van Paris. Begint aan de Promenade des Anglais in Nice en eindigt op de Boulevard de la Croisette in Cannes. Het parcours dat loopt via de de prachtige kust van Nice naar Cannes nodigt u uit om de mooiste karakteristieke plaatsen te ontdekken: Saint Laurent-du-Var, Cagnes-sur-Mer, Villeneuve-Loubet, Antibes Juan-les-Pins et Vallauris Golfe-Juan.

Marathon des Alpes-Maritime

Voor meer informatie over de Marathon klik hier

Zondag 26 November 2017 AS Monaco tegen Paris Saint Germain

De wereldsterren van Paris Saint Gemain Neymar JR, Mbappé en Cavani zijn op bezoek bij de huidige landskampioen AS Monaco van Moutinho en Falcao. Tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar via de website van AS Monaco klik hier!

As Monaco

Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

LET OP: Franse feestdagen de komende maand zijn 1 November en 11 November!

Posts Récents
Archives
Rechercher par Tags
Pas encore de mots-clés.
Retrouvez-nous
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page